SuperBrother

Ce este un SuperBrother?

Un student ca și tine care vrea să investească o parte din timpul și energia lui pentru o cauză bună.

Știi și tu cât de dezorientat ai venit la facultate și ce bine ți-ar fi prins o mână de ajutor, cineva care să te lămurească cum stau lucrurile. Acum ai șansa să devii o soluție la problema cuiva. Ia sub aripa ta un student de anul I și ajută-l să aibă succes în primul lui an la facultate. Îi arăți unde sunt sălile, ce e de făcut prin campus, unde e xerox-ul cel mai rapid, cum să-și administreze timpul, cum să învețe în sesiune.

Dacă sunt fată pot să particip?
Nu te lasă indusă în eroare de numele SuperBrother. SuperSister-ele sunt binevenite. Singura diferență  e că vei avea grijă de o Little Sister în loc de un Little Brother.

De ce ai vrea să fii SuperBrother?

Pentru că e super. Pentru că vrei să ajuți pe cineva să aibă succes. Pentru că ”inveți, învățând pe alții”. Pentru că ești deja convins de asta, altfel n-ai citi articolul ăsta.

 Ce primești ca Big Brother?

- training (Inainte de a te întâlni cu studentul de care ai grijă vei primi un training despre cum ar trebui să se desfășoare întâlnirile cu el)
- materialele necesare
- un mentor care să fie alături de tine în acest proces și care să te ajute să îți stabilești și tu  obiective în 3 domenii de dezvoltare: profesional, personal și spiritual. (De ce în aceste trei domenii?)
- o diploma de recunoaștere a meritelor
- acces la evenimentele organizate pentru SuperBrothers de Liderii de Maine

Ce condiții trebuie să îndeplinesc ca să fiu SuperBrother?

- Să fii student cel puțin în anul 2
- să fii disponibil să te întâlnești cu little brother cel puțin o dată la 2 săptămâni
- sa participi la training-ul initial de pe data de pe 7 sau cel de pe 8 Octombrie (mai multe detalii pe email)
- Să fii disponibil te întâlnești periodic pentru evaluari cu mentorul desemnat ție.

Nu-ți mai rămâne decât să te înscrii și să participi la evenimentul din 10 Octombrie unde îți vei întâlni fratele mai mic.

inscriere-_sb

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>